ZUKUNFT

Dit is de belofte die de horizon najaagt.  De generatie die ontwikkeld om later een sterk punt te maken. Deze doelgroep juichen wij niet enkel toe maar ondersteunen we met veel passie. 

In een collectieve werkvorm werken jongeren, studenten en professionals met elkaar samen. Het proces wordt hierbij in de volle breedte ondersteund wat een zeer diverse reeks aan producties oplevert. ZUKUNFT is de speelplaats waar alles nog te ontdekken is, waar experiment wordt gestimuleerd maar waarbij het eindresultaat wel een toonmoment is. Een proces moet immers vrij zijn maar productgericht werken geeft hier wel richting en urgentie aan. 
De producties vanuit ZUKUNFT variëren sterk van vorm. Zo werden en sluitende dramaturgische stukken ontwikkeld, ontstonden er montage voorstellingen of vormden een reeks aan acts langs een route een geheel.

Ben jij die jonge maker die het roer drastisch om durft te gooien? Heb jij een sterke visie en is op je bek gaan geen falen maar juist een leermoment? Dan zou jij zomaar de maker van de toekomst kunnen zijn. Ben jij opzoek naar een manier om jouw ideeën op de vloer te krijgen? Raak jij geïnspireerd door anderen? Ook dan is dit de plek voor jou!